VERKOOP & MARKETING

Verkoop

Flowers
We zijn iedere dag trouwe leverancier van een kwalitatief goed gemengde bundel Freesia’s voor verschillende klantgroepen. We streven naar zoveel mogelijk directe handel met exporteurs en eindklanten. Zo kunnen wij specifieke vragen vanuit de markt beantwoorden met leveringen op maat.

Orchids
Voor de afzet binnen Bos Flowers & Orchids is gekozen voor zowel een eigen verkoopapparaat als de verkooporganisatie genaamd Logico. Deze keuze vloeit voort uit de ambitie om de totale markt te kunnen beleveren. Hierin is onze vertegenwoordiger Logico er voor de conceptmatige afzet en de retail. Ons eigen verkoopteam is verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop van de Dendrobium Nobilé. 
Marketing

Flowers
Iedere dag is Bos Flowers & Orchids een trouwe leverancier van een kwalitatief goed gemengde bundel Freesia’s. Deze gemende bos wordt ‘mixed emotions’ genoemd. Bos Flowers & Orchids blijft naar de mogelijkheden van de Freesia’s kijken.

Jaarrond veilt het bedrijf ongeveer 14.000.000 Freesia takken, dit zorgt voor een zeer constante en stabiele groep kopers die iedere dag producten van ons afnemen. Uiteraard doet het bedrijf ook directe handel met exporteurs en eindklanten. Zo kunnen specifieke vragen vanuit de markt beantwoord worden.

Orchids
Binnen Bos Flowers & Orchids zijn er verschillende Dendrobium Nobilé categorieën te onderscheiden. Om de markt in zijn breedst mogelijke vorm te kunnen geven en onderscheidend te blijven van andere kwekers wordt er gewerkt vanuit vier verschillende categorieën.

Binnen Bos Flowers & Orchids wordt er continue gedacht over nieuwe creaties die haalbaar zouden kunnen zijn met de Dendrobium Nobilé, hier vloeien dan ook vaak ideeën en concepten uit die het bedrijf onderscheidend maken van andere kwekers. Het bedrijf gebruikt een aantal verschillende soorten Dendrobium Nobilé’s, met een specifieke kleurencombinatie voor elk soort waaronder wit, roze en paars.